Drukvatslang

Op zoek naar een drukvatslang voor uw drukvat van hoge kwaliteit? Bij Canect bent u op de juiste plek. We zijn dé specialist op het gebied van contactlijmen en accessoires. Op zoek naar een bepaald product? Laat het ons weten, we doen ons best u zo goed mogelijk te helpen. We streven met Canect namelijk naar continue verbetering. Zowel met onze producten als onze service naar u als klant. Wilt u weten welke drukvatslang voor uw toepassing geschikt is? We adviseren u graag. Aarzel dus niet en neem contact met ons op.

Interesse in een drukvatslang?

of

We bieden hoogwaardige kwaliteit drukvatslangen

 

Is uw drukvatslang kapot gegaan, op zoek naar een betere kwaliteit slang of werkt u liever met een andere lengtemaat? We staan voor u klaar. Onze drukvatslangen hebben standaardmaten van 3,7 meter en 5,5 meter. Heeft u voor uw werkzaamheden een andere lengte nodig, laat het ons dan weten. We denken graag met u mee en maken ook drukvatslangen op maat. Neem contact met ons op en we gaan voor u aan het werk.

Voordelen

Door gebruik te maken van een drukvat, drukvatslang en lijmpistool is het mogelijk om veel nauwkeuriger en efficiënter te werken. Vele professionals maken al gebruik van onze drukvaten en spuitlijmen. Verlijm nu sneller grote oppervlaktes zonder stroom of compressor. Daarnaast bevordert het ook nog eens uw gebruiksgemak en bespaart het een hoop tijd. Ideaal toch? Wacht niet langer en bestel vandaag nog uw toebehoren bij Canect.

 

We staan voor u klaar

Bent u overtuigd van de voordelen van een drukvat inclusief drukvatslang en lijmpistool? Of wilt u graag meer informatie? Onze specialisten staan voor u klaar en voorzien u graag van advies. Aarzel niet en neem contact met ons op. We zijn van maandag t/m vrijdag van 08.00 t/m 18.00 uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)318 701 316. Liever mailen? Stuur dan een e-mail naar info@canect.nl. We helpen u graag.

 

Bekijk ook eens:

Dakbedekking lijm drukvat | Pistoolextensie lijm | Formicalijm drukvat