EPDM-lijm als spray

Met onze EPDM-lijm spray bent u verzekerd van de beste kwaliteit. U verlijmt makkelijk en snel uw dakwerkzaamheden met onze extreem krachtige EPDM-lijm spray. Onze formule is speciaal ontwikkeld voor een zeer sterke hechting. Onder andere klusbedrijven en dakdekkers gebruiken onze EPDM-lijm spray. De lijm leveren we in een sprayvorm om de lijm gelijkmatig over een oppervlakte te verdelen. De lijm is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld rubberen materialen, alle typen EPDM-folie, multiplex, spaanplaat (OSB), beton en meerdere isolatieplaten. Kortom, de ideale lijm voor uw dakwerkzaamheden.

Interesse in onze EPDM-lijm?

of

canect-spray-canister

De voordelen van onze EPDM-lijm spray

 

Waarom kiest u als professional voor EPDM-lijm spray? Allereerst leveren we de lijm in een drukvat die gebruiksklaar is. Dit drukvat zorgt voor een constante toevoer van lijm. Zo heeft u op elke plek dezelfde hoeveelheid lijm. Daarnaast is de lijm waterbestendig, droogt het snel en is de kans op het verwaaien van de lijm nihil. In onze lijmen zitten weinig oplosmiddelen en het is geschikt voor alle EPDM-folies. We hebben de ontwikkeling en productie van de EPDM-lijm spray volledig op ons genomen. Hierdoor garanderen we een constante kwaliteit. We richten ons ook op duurzaamheid en maken voor onze lijm gebruik van recyclebare drukvaten. Goed voor het milieu en uw portemonnee.

Hebben we u overtuigd?

 

Hebben we u overtuigd van de voordelen van onze EPDM-lijm spray? Dat is fijn om te horen. Canect vindt kwaliteit en service naar onze klanten van groot belang. Heeft u nog vragen over ons of wilt u meteen een offerte aanvragen? Dit doet u makkelijk via onze website. Ook heeft u de mogelijkheid om uw vraag te stellen via ons contactformulier, door ons te mailen op info@canect.nl of te bellen naar +31 (0)318 701 316. We staan voor u klaar en streven ernaar uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

 

Anderen bekeken ook:

MDF-lijm drukvat | HPL-lijm drukvat | EPDM-lijm drukvat