Fineerlijm in een drukvat

De beste fineerlijm in een drukvat vindt u bij Canect. We zijn gespecialiseerd in allerlei verschillende contactlijmen. De interieurbouw maakt veel gebruik van fineerlijm als spray. Deze fineerlijm is ideaal te gebruiken voor toepassingen binnen bijvoorbeeld de modelbouw, voor decoratief werk of motorvoertuigen. Materialen zoals karton, rubber, hout, leer, textiel, kunststof, vinyl en papier zijn uitermate geschikt voor de lijm. De fineerlijm leveren we in een drukvat. Dit zorgt voor een gelijke verdeling van de lijm. Ook is de fineerlijm als spray bestand tegen vocht. Wilt u weten of de fineerlijm geschikt is voor uw toepassing? Vraag het een van onze medewerkers.

Interesse in onze fineerlijm?

of

canect-spray-canister

De specialist voor uw fineerlijm in drukvat

 

Al jaren adviseren we klanten over een goede fineerlijm in drukvat. We delen onze kennis graag met onze klanten. Door onze expertise in het optimaliseren en ontwikkelen van contactlijmen weten we wat de juiste formule is voor een hoogwaardig assortiment contactlijmen. We leveren onze fineerlijm spray dan ook aan verschillende industrieën. Hierbij valt te denken aan de autobranche, meubelstoffering, scheepvaart/interieurbouw, dakbedekking, woning- en projectstoffering en isolatie. Onze lijmen zijn vaak weerbestendig en bevatten een laag percentage oplosmiddelen. De andere voordelen lichten we hieronder kort toe.

De voordelen van onze fineerlijm in een drukvat

 

Zoals beschreven kent onze fineerlijm in drukvat verschillende voordelen. Hierdoor onderscheidt Canect zich van andere bedrijven. We staan garant voor contactlijmen met de volgende eigenschappen:

  • Gebruiksvriendelijk en duurzaam
  • Meteen klaar voor gebruik
  • Transparant, droogt en hecht snel
  • Geeft een constante druk
  • Is nauwkeurig en nevelt niet
  • Hoge mate van vocht- en vorstbestendigheid
  • Laag percentage oplosmiddel

 

Heeft u nog wat aanvullende informatie nodig?

 

Wilt u meer informatie over onze fineerlijm in drukvat? We helpen u graag met een passend advies of een demonstratie bij u op locatie. Tijdens deze demonstratie gaan we samen kijken welke lijm voor uw toepassing nodig is. Met onze kennis en expertise hopen we u van dienst te zijn. Wilt u uw vraag liever telefonisch stellen? We zijn te bereiken op +31 (0)318 701 316. Liever e-mailen? Dit doet u middels ons contactformulier op onze website of via info@canect.nl. We beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

 

Anderen bekeken ook:

Meubellijm drukvat | Interieurbouwlijm drukvat | Contactlijm drukvat