Formicalijm in een drukvat

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar formicalijm in drukvat? Zoek niet verder! We zijn uw betrouwbare leverancier op het gebied van contactlijmen. Bij Canect hebben we vele nationale en internationale klanten die genieten van de kwaliteit van onze contactlijmen. Zo bent u ook voor formicalijm in drukvaten bij ons van harte welkom. Wat is Formica nu precies? Formica is een merknaam van HPL-platen. Dit zijn harde en stijve platen bestaande uit verschillende lagen die onder extreem hoge druk samengeperst zijn tot High Pressure Laminaat (HPL). Wilt u meer weten over Formica of onze formicalijm? Neem dan contact met ons op.

Interesse in onze formicalijm?

of

canect-spray-canister

Koop uw formicalijm in drukvat bij ons

 

Formicaplaten zijn door de samenstelling een ondoordringbaar materiaal dat zeer goed toe te passen is op plaatsen waar hygiëne en functionaliteit belangrijk is. Zo ziet u veel HPL terugkomen in de gezondheidszorg en onderwijsinstellingen. Vaak zijn dit de grotere projecten. Vele professionals maken hierbij gebruik van onze hoge kwaliteit HPL- en formicalijmen in drukvat. Bent u nieuwsgierig naar de kwaliteit of werking van onze formicalijm uit drukvat? Vraag dan een demo aan!

Demo op locatie

 

Formicaplaten, ofwel HPL-platen, gebruikt men voornamelijk als deklaag voor meubels. Hiervoor is een goede en krachtige kwaliteit formicalijm vereist. Altijd al benieuwd geweest naar de kwaliteit van onze formicalijm uit drukvat? Of een van onze andere hoogwaardige contactlijmen? Wat maakt het dat professionals wereldwijd onze contactlijmen gebruiken? Met een demonstratie van een van onze specialisten leggen we u hier alles over uit. We staan voor u klaar.

 

Interesse?

Interesse in onze Formicalijm in drukvat, of wilt u een demoaanvraag doen? Vul dan ons demoformulier in. We nemen vervolgens contact met u op om een afspraak in te plannen. Heeft u andere vragen? We zijn van maandag t/m vrijdag van 08.00 t/m 18.00 uur bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)318 701 316 of stuur een e-mail naar info@canect.nl. We streven ernaar uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

 

Ook interessant:

Professionele spuitlijm drukvat | Isolatielijm drukvat | Meubellijm drukvat