HPL-lijm in een drukvat

Bent u voor uw werkzaamheden op zoek naar HPL-lijm in een draagbaar drukvat? Bij Canect helpen we u graag. We staan bekend om onze extreem sterke en gebruiksvriendelijke contactlijmen. Professionele vakmannen maken wereldwijd gebruik van onze HPL-lijm spray en andere contactlijmen. Benieuwd wat ons zo uniek maakt? We hebben zowel de ontwikkeling als de productie volledig in eigen beheer. Hierbij focussen we ons continu op het verbeteren van onze producten. En dat merkt u, bij Canect maken we het verschil. Heeft u interesse in HPL-lijm in een drukvat, of bent u benieuwd naar onze andere soorten lijm? Neem dan contact met ons op!

Interesse in onze HPL-lijm?

of

canect-spray-canister

Bestel vandaag nog uw HPL-lijm drukvat

 

Bij ons heeft iedere contactlijm zijn unieke eigenschappen. Waarmee we u voor elke situatie een oplossing bieden. Heeft u specifieke wensen of voorkeuren of ondervindt u problemen met uw huidige lijm? Onze specialisten staan voor u klaar. We bieden bijvoorbeeld HPL-lijm spray, maar ook diverse andere soorten contactlijm in gebruiksklare drukvaten. Het voordeel van de drukvaten en de spray is dat u de HPL-lijm op een eenvoudige en snelle manier aanbrengt. Daarnaast nevelt de HPL-lijm spray niet en heeft het een korte droogtijd. Dit bevordert het gebruiksgemak van onze contactlijmen. Interesse in een van onze HPL-lijmen?

Vraag onze demo aan!

Twijfelt u welke van onze contactlijmen of HPL-lijm drukvaten u moet bestellen, of wilt u hierover meer informatie ontvangen? Dan is het mogelijk om een demonstratie aan te vragen. Tijdens zo’n demonstratie laat een van onze specialisten onze contactlijmen zien en informeert hij u hier verder over. Samen gaat u dan op zoek naar de beste contactlijm voor uw specifieke werkzaamheden. Ideaal, want zo bent u altijd verzekerd van de juiste contactlijm. Plan vandaag nog een demoaanvraag in!

 

We staan voor u klaar

Interesse in onze gebruiksklare HPL-lijm drukvaten? Of wilt u een demo-aanvraag inplannen? Onze medewerkers staan voor u klaar. Stel makkelijk u vragen via ons contactformulier, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Liever telefonisch contact, we zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.00 t/m 18.00 uur op het telefoonnummer +31 (0)318 701 316. Of stuur een e-mail naar info@canect.nl. We horen graag van u!

 

Bekijk ook eens:

Fineerlijm drukvat | Canisterlijm spray | EPDM-lijm drukvat