MDF-lijm in een drukvat

Heeft u MDF-lijm in een drukvat nodig? Canect is door jarenlange ervaring dé lijmspecialist op de Europese markt. We werken alleen met de meest hoogwaardige grondstoffen om de beste contactlijmen op de markt te brengen. We hebben verschillende geschikte MDF-lijmen in ons assortiment. Voor MDF adviseren we u een MDF-lijm als spray te gebruiken. De MDF-lijm als spray heeft verschillende voordelen. Zo verkleint het de kans op oneffenheden, is de spray makkelijk aan te brengen en heeft het een korte droogtijd. Daarnaast beschikt de MDF-lijm in de vorm van een spray over een sterke aanvangshechting. De MDF-lijm leveren we in een drukvat.

Interesse in onze MDF-lijm?

of

canect-spray-canister

Ons aanbod MDF-lijm in een drukvat

 

We hebben een groot aanbod MDF-lijmen die verkrijgbaar zijn in een drukvat. Voor MDF zijn lijmen zoals Gecko, Bio Gecko en Impact NCS passend. Deze contactlijmen staan bekend om de goede aanvangshechting. De lijm is verkrijgbaar in een transparante of rode kleur. De Bio Gecko kenmerkt zich door het milieuvriendelijke karakter, de waterbestendigheid en de hoge temperatuurstabiliteit. De Impact NCS staat net als de Bio Gecko bekend om zijn extreem hoge temperatuurstabiliteit en waterbestendigheid.

Kies nu voor ons

Waarom uw MDF-lijm in een drukvat kopen bij Canect? Zoals aangegeven werken we uitsluitend met de beste grondstoffen, om het resultaat van onze contactlijmen te bevorderen. We zijn de leverancier voor veel vakmensen wereldwijd. Klanten kiezen voor ons bedrijf, omdat we streven naar constante kwaliteit en een eerlijk en duidelijk advies op maat bieden. Daarnaast staan we voor heldere communicatie en een snelle levering. Ook richten we ons op innovatie en duurzaamheid, zodat we wat terugdoen voor moeder natuur. Wilt u meer weten over onze lijmen? Met onze demonstraties gaan we samen op zoek naar uw lijm.

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze MDF-lijm in een drukvat? Dat is geen probleem. Canect helpt u graag met het zoeken naar een passende contactlijm. Bent u geïnteresseerd in een demonstratie? Vul ons demoformulier in we nemen contact met u op. Wilt u ons toch liever telefonisch of via de e-mail spreken? U bereikt ons makkelijk via +31 (0)318 701 316 of stel uw vragen via info@canect.nl. We voorzien u graag van advies.

 

Anderen bekeken ook:

EPS-lijm spray | TPO-lijm drukvat | HPL-lijm drukvat