Dakbedekking

Canect EPDM lijm: contactlijm van unieke, zeer hoge kwaliteit. De lijm voor dakbedekking en het verlijmen van alle soorten EPDM hebben wij ontwikkeld op basis van een unieke formule. Er zijn 2 soorten EPDM contactlijm voor u als professional: de EPDM + lijm en de CA52. Beide contactlijmen hebben de ideale eigenschappen voor dakdekkers als het om kwaliteit en gebruiksgemak gaat. De extreme hechting van de EPDM lijm zorgt voor permanente, rotsvaste dakverbindingen. Bovendien heeft de EPDM lijm, geleverd als een spuitlijm in drukvat, een zeer hoge opbrengst en is voor dakdekkers zeer prettig te gebruiken.

EPDM lijm unieke serie

Contactlijmen EPDM, dakbedekking, TPO, Vliesgecacheerde PVC etc. Kies uit onze unieke EPDM contactlijm in drukvat. De beste lijmen voor professioneel gebruik.

Skystick

EPDM contactlijm van Canect Europe: extreem sterke contactlijm voor dakbedekking. Professionele dakdekkers over de hele wereld gebruiken Canect EPDM lijm Skystick. Deze EPDM lijm heeft een

Bekijk product

EPDM+

EPDM contactlijm van Canect Europe: extreem sterke contactlijm voor dakbedekking. Professionele dakdekkers over de hele wereld gebruiken Canect EPDM + contactlijm. Deze EPDM lijm in

Bekijk product

EPDM+

EPDM contactlijm van Canect Europe: extreem sterke contactlijm voor dakbedekking. Professionele dakdekkers over de hele wereld gebruiken Canect EPDM + contactlijm. Deze EPDM lijm in

Bekijk product
Vraag een demo aan!

Wij helpen u graag persoonlijk. Heeft u speciale wensen of wilt u professioneel advies? 
Neemt u  gerust contact met ons op. Advies is bij ons altijd vrijblijvend. Wij verzorgen ook graag demo’s bij u op locatie. Zo kunnen wij samen met u op zoek naar de beste lijmsoort voor elke toepassing.

EPDM lijm in spuitvorm

Wij leveren alle soorten contactlijm, dus ook de EPDM contactlijm, in spuitvorm. De epdm spuitlijm in uniek drukvat met lijmpistool en slang, is direct klaar voor gebruik. Onze gebruikers waarderen de EPDM spuitlijm omdat het niet nevelt en zeer nauwkeurig is tijdens het gebruik. Bovendien geeft het drukvat een constante druk, heeft de lijm een laag percentage oplosmiddel en een hoge mate van weersbestendigheid. Meer over de spuitlijm voordelen.
EPDM contactlijm van Canect Europe: extreem sterke en gebruiksvriendelijke contactlijm, wereldwijd gebruikt door professionals.
EPDM contactlijm in drukvat:
  • Gebruiksgemak en duurzaamheid voorop
  • Klaar voor gebruik zonder extra benodigdheden
  • Transparant, droogt snel & hecht direct
  • Heeft een constante druk
  • Nevelt niet & is nauwkeurig in gebruik
  • Hoge mate van vorst- en vochtbestendigheid
  • Laag percentage oplosmiddel
Onze EPDM spuitlijm kunt u zowel branded in private label verpakking geleverd krijgen, als in white label. Onze spuitlijm drukvat verpakkingen zijn bovendien recyclebaar.

Snelle levertijden

Bij Canect kunt u vertrouwen op zeer snelle levertijden. Ook als het gaat om grote aantallen en maatwerk!

Demo & advies

Wij helpen u graag persoonlijk. Heeft u speciale wensen of wilt u professioneel advies?
Neemt u gerust contact met ons op. Advies is bij ons altijd vrijblijvend. Wij verzorgen ook graag demo’s bij u op locatie. Zo kunnen wij samen met u op zoek gaan naar de beste lijm.
Canect Europe is uitgegroeid tot een wereldwijd erkend merk op het gebied van contactlijm en spuitlijmen. Door professionals in de bouw en industrie gerekend tot de beste in hun categorie.