Demo aanvragen

Eigen lijmproductie uit hoogwaardige grondstoffen

Focus op techniek, duurzaamheid en gebruiksgemak

Receptuur, verpakking en aantallen op maar voor uw verblijf

Toepassingen

Home / Toepassingen
Kleuren

Scheepvaart / Interieurbouw

Contactlijm voor o.a. plaatmateriaal HPL, Hoogglans HPL, Fineer, MDF, kantenband, multiplex, spaanplaat, standbouw, meubelmakerij, winkelinterieur, etc.

Bekijk producten

Contactlijm

Dakbedekking

Canect EPDM lijm; contactlijm van unieke, zeer hoge kwaliteit. De lijm voor dakbedekking en het verlijmen van alle soorten EPDM, TPO, Vliesgecheerde PVC etc.

Bekijk producten

Isolatie

Isolatie

Isolatielijm van Canect Europe: Sterke spuitlijm voor isolatie, diverse toepassingen, zoals het isoleren van lucht kanalen spuitlijm HVAC.

Bekijk producten

Stoffering

Woning- en projectstoffering

Spuitlijm in drukvaten. Lijm voor de woningstoffeerder denk aan het lijmen van tapijt en PVC op o.a. trappen, en een enkelzijdige lijm voor tappijttegels.

Bekijk producten

Meubelstoffering

Meubelstoffering

De CA36/impact is een sterke spuitlijm voor diverse toepassingen waar een betere hechting vereist is en behouden flexibiliteit. Denk hierbij aan tapijt, ondertapijt, rubber, kunststoffen.

Bekijk producten

Automotive

Automotive

Zeer hoge kwaliteit spuitlijm, uniek in zijn soort. Contactlijm voor de auto-caravan- en scheepsbekleding. Daarnaast wordt de contactlijk ook gebruikt voor (paarden) trailers etc.

Bekijk producten

Vraag een demo aan!

Wij helpen u graag persoonlijk. Heeft u speciale wensen of wilt u professioneel advies? Neemt u gerust contact met ons op. Advies is bij ons altijd vrijblijvend. Wij verzorgen ook graag demo’s bij u op locatie. Zo kunnen wij samen met u op zoek naar de beste lijmsoort voor elke toepassing.

Demo aanvragen

Canect Europe