Contact

Vertel ons waar wij u mee kunnen helpen. Wij denken graag met u mee voor de beste spuitlijm oplossing.
Stel hier direct uw vraag of laat alleen uw telefoonnummer achter. Dan bellen wij u terug.
Advies is bij ons altijd vrijblijvend. Ook bij u op locatie!
 
Bellen kan ook: bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur
Tel: (0)318-701 316

Canect Europe BV

 

Canect Europe BV is een dochteronderneming van Canect European Canister Technologies gevestigd in Blidworth (UK). Hier worden de spuitlijmen ontwikkeld in ons eigen laboratorium en in de fabriek geproduceerd. Lees hier meer over Canect.

Als fabrikant bieden we de mogelijkheid om uw merknaam te koppelen aan de kwaliteitsspuitlijmen van Canect Europe BV. De verschillende verpakkingsmogelijkheden kunnen worden voorzien van uw huidige of toekomende merknaam. Bekijk hier de mogelijkheden voor private label.

Canect Europe BV levert rechtstreeks aan de eindgebruiker en met samenwerking van diverse verdelers. We leveren in Nederland, België en de diverse landen in Europa. Bekijk hier onze dealers.

Canect Europe BV verzorgt op aanvraag een geheel vrijblijvende demonstratie om samen met u te kijken wat de beste oplossing is voor uw vraagstuk. Vraag hier uw demo-aanvraag aan.

Contact informatie

Vraag een demo aan!

Wij helpen u graag persoonlijk. Heeft u speciale wensen of wilt u professioneel advies? 
Neemt u  gerust contact met ons op. Advies is bij ons altijd vrijblijvend. Wij verzorgen ook graag demo’s bij u op locatie. Zo kunnen wij samen met u op zoek naar de beste lijmsoort voor elke toepassing.