Demo aanvragen

 

✓ Maatwerkverpakking

 

✓ Duurzaam

 

✓ Constante kwaliteit

Over Canect

Home / Over ons

 

  • Canect heeft aantoonbaar de beste contact en spuitlijm op de markt
  • Canect ontwikkelt, produceert, distribueert en adviseert
  • Canect heeft de breedste range aan verpakkingsmogelijkheden en labeling
 

Canect Europe BV is een dochteronderneming van Canect European Canister Technologies gevestigd in Blidworth (UK). Hier worden de spuitlijmen ontwikkeld in ons eigen laboratorium en in de fabriek geproduceerd. Wij leveren rechtstreeks aan de eindgebruiker onder eigen label, maar kunnen desgewenst ook onder private label leveren. Bekijk ons assortiment contactlijmen en lees meer over de voordelen van onze spuitlijm.

Vraag een demo aan!

Wij helpen u graag persoonlijk. Heeft u speciale wensen of wilt u professioneel advies? Neemt u gerust contact met ons op. Advies is bij ons altijd vrijblijvend. Wij verzorgen ook graag demo’s bij u op locatie. Zo kunnen wij samen met u op zoek naar de beste lijmsoort voor elke toepassing.

Demo aanvragen

Waarom kiezen wereldwijd duizenden klanten voor Canect?

Canect en kwaliteit

Kwaliteit gaat bij Canect voor alles. Hoogwaardige spuitlijm van constante kwaliteit. De lat ligt hoog en terecht! U betaald voor topkwaliteit!

Deze kwaliteit vertaald zich onder andere in spuitlijmen met een constante kwaliteit en een zo laag mogelijk percentage oplosmiddelen.

 

Eerlijk

U krijgt van ons een eerlijk en helder advies. Daardoor krijgt u alleen de beste spuitlijm voor uw toepassing, zonder dat u teveel betaald. Dus als voor uw oplossing spuitlijm vereist is, raden we geen andere lijm aan al zou dat meer winst opleveren.

 

Communicatie

Bij Canect houden wij van heldere communicatie. Wij geven u graag de informatie die voor u van belang is. Ook kunt u ons gemakkelijk bereiken, via telefoon of mail.

 

Specialisten

Bij Canect zijn wij specialisten in ons vakgebied en leren dagelijks bij. Immers de ontwikkelingen staan niet stil en wij van Canect willen graag vooroplopen. Zo hebben wij als enige in Europa een kunststof recycle vat in ons leveringsprogramma.

 

Levering

Bij Canect bent u verzekerd van een snelle en accurate levering. Of het nu gaat om enkele stuks spuitlijm of volle pallets, wij leveren altijd franco in Nederland en Belgie.

Lijmpistool
Canect Europe