Demo aanvragen

 

✓ Maatwerkverpakking

 

✓ Duurzaam

 

✓ Constante kwaliteit

Skystick

CA36
Home / Skystick

 

EPDM contactlijm van Canect Europe: extreem sterke contactlijm voor dakbedekking. Professionele dakdekkers over de hele wereld gebruiken Canect EPDM lijm Skystick. Deze EPDM lijm heeft een extreme hechting. Dakdekkers gebruiken de lijm voor rotsvaste dakverbindingen. En gebruiksgemak? Wij leveren EPDM lijm als een spuitlijm in handig drukvat. Snel en volgens uw wensen.

De kleur van Skystick is blauw. De vaste stofgehalte 44% (+/- 2%). De opbrengst is 15m2 per kilogram. Sterk absorberende materialen kunnen het opgegeven verbruik beïnvloeden. De afdamp tijd is 1-2 minuten en de open tijd maximaal 60 minuten. Skystick is niet brandbaar. De contactlijm is temperatuurbestendig +130°C en vochtbestendig na +/- 24 uur. De houdbaarheid is circa 18 maanden.

Contactlijm met extreme hechtkracht
42% vaste stoffen
Weinig oplosmiddelen
Droogt snel
Geen blaasvorming door unieke samenstelling
Hoge opbrengst, tot wel 50% meer dan de concurrentie
Constante kwaliteit, ontwikkeling in eigen fabriek
Bekijk EPDM SkyStick specificaties

Toepassingsgebied SkyStick

Deze SkyStick contactlijm is geschikt voor diverse rubbertoepassingen. De lijm is geschikt op alle typen EPDM-folie, fleeceback materiaal en diverse soorten rubber. Dit is te verlijmen op o.a. multiplex, spaanplaat (OSB), beton en diverse isolatie platen, hout etc.

Hier vindt u meer info over al onze contactlijmen en toepassingen.

 

Topkwaliteit EPDM lijm

Onze EPDM lijm bevat ca. 42% vaste stoffen en is hiermee een betrouwbare en duurzame lijm. Lijm voor dakbedekking ontwikkelen wij in ons eigen laboratorium: Het Canect European Canister Technologies in Blidworth (UK). Wij gebruiken dan ook de meest hoogwaardige grondstoffen voor de best mogelijke hechting van materialen. Wij garanderen topkwaliteit EPDM contactlijm.

De focus ligt op techniek, duurzaamheid en gebruiksgemak. Canect doet continue aan ontwikkeling en staat in contact met onze gebruikers van EPDM lijm. Dus heeft u een specifieke wens? Vertel ons uw wensen. Wij kunnen al onze lijmen op speciaal receptuur produceren.

SkyStick is in verschillende verpakkingen verkrijgbaar. Wij leveren Skystick contactlijm in 500ml Aerosol, 750ml Aerosol, 22,1 liter drukvat, 61 liter drukvat en 110 liter drukvat. Andere verpakkingen zijn beschikbaar op aanvraag.

Canect Europe