Demo aanvragen

Eigen lijmproductie uit hoogwaardige grondstoffen

Focus op techniek, duurzaamheid en gebruiksgemak

Receptuur, verpakking en aantallen op maar voor uw verblijf

Gecko

Gecko
Home / GECKO

 

De CA44 / Gecko is een sterke contactlijm voor diverse toepassingen waar een betere hechting vereist is  en behouden flexibiliteit. Denkt u hierbij aan tapijt, leder, ondertapijt, rubber, kunststoffen, HPL, Fineer,hout, MDF, spaanplaat, multiplex, RVS, op diverse ondergronden dan wel op zichzelf. De Gecko is een breed inzetbare lijm, door zijn unieke samenstelling is de opbrengst hoog. De Gecko geeft een sterke aanvangshechting met een permanente en watervaste verbinding als resultaat.

De kleur van de Gecko contactlijm  is transparant of iendien gewenst rood. De vaste stofgehalte 44% (+/- 2%). De opbrengst is 15m2 per kilogram. Zuigende/poreuze materialen kunnen invloed hebben op de opbrengst. De afdamp tijd is 1-2 minuten en de open tijd maximaal 60 minuten. CA44 is niet brandbaar. De contactlijm is temperatuurbestendig +150°C en vochtbestendig na +/- 24 uur. De houdbaarheid is ca. 18 maanden.

Materialen

De Gecko is geschikt voor het verlijmen van de volgende materialen: tapijt, ondervloer, trapnuezen, marmoleum, textiel, rubber, vilt, kurk, schuim, hout, multiplex, spaanplaat, MDF, HPL, fineer, staal, polyether etc.

De CA44 is een transparante verspuitbare contactlijm in een drukvat die zich kenmerkt door een hoge vaste stofgehalte en een hoge temperatuur bestendigheid +150 graden. De Gecko heeft een hoge aanvangshechting als eigenschap en is bestand tegen water. De lijm kan onder constante druk zonder compressor of andere benodigdheden verwerkt worden en is gebruiksklaar. De lijm is gelijkmatig en snel te verwerken, door een korte afdamptijd maar tegelijk ook lang te verwerken door een lange open tijd.

  • 500ml Aerosol
  • 750ml Aerosol
  • 22,1 liter Canister
  • 61 liter Canister
  • 110 liter Canister
  • Andere verpakkingen zijn beschikbaar op aanvraag.
Canect Europe