Demo aanvragen

 

✓ Maatwerkverpakking

 

✓ Duurzaam

 

✓ Constante kwaliteit

Upholstery lijmspray

CA36
Home / Upholstery

 

Onze upholstery lijmspray is de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en effectieve lijm voor stoffering. Canect biedt een premium lijn van upholstery lijmspray aan, ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Vertrouw op onze expertise en neem uw projecten naar het volgende niveau.

Geen specificaties beschikbaar voor dit product

Geen uitgebreide omschrijving beschikbaar voor dit product

  • Verpakkingen zijn beschikbaar op aanvraag.

Vraag een demo aan van onze onmisbare upholstery lijmspray!

Bent u op zoek naar upholstery lijmspray voor uw bedrijf in de textielsector?

Lijmspray voor upholstery: een veelzijdige oplossing voor verscheidene materialen

Als expert op vlak van meubelstoffering weet u hoe belangrijk een optimale hechting van de materialen is voor een perfect eindresultaat. Of u nu werkt met koudschuimen, polyether, dacron, textiel of latex, onze upholstery lijmspray voldoet aan al uw behoeften. Deze industriële contactlijm is sneldrogend, kleverig en biedt directe hechting, wat het verwerken van verschillende materialen een fluitje van een cent maakt. Onze professionele spuitlijm is de perfecte partner voor elke serieuze vakman in de upholstery sector. De lijmspray voor upholstery is dan ook onmisbaar voor elke professional.

Ervaar de kracht van onze lijmspray

Wilt u zelf de effectiviteit en veelzijdigheid van onze upholstery lijmspray ervaren? Vraag nu een demo aan en overtuig uzelf van de ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties van onze lijmspray. Tijdens de demo krijgt u een volledig overzicht van alle toepassingen en voordelen. Grijp deze kans om met eigen ogen te zien hoe onze producten uw werk kunnen veranderen.

Canect Europe