Demo aanvragen

 

✓ Maatwerkverpakking

 

✓ Duurzaam

 

✓ Constante kwaliteit

IMPACT II

CA36
Home / IMPACT II

 

De IMPACT II is een transparante verspuitbare contactlijm in een drukvat die zich kenmerkt door een hoge vaste stofgehalte en een hoge temperatuur bestendigheid +110 graden. De IMPACT II heeft een High Tack als eigenschap en is bestand tegen water. De lijm kan onder constante druk zonder compressor of andere benodigdheden verwerkt worden en is gebruiksklaar. De lijm is gelijkmatig en snel te verwerken, door een korte afdamptijd maar tegelijk ook lang te verwerken door een lange open tijd. 

De kleur van contactlijm IMPACT II is transparant. De vaste stofgehalte 44% (+/- 2%). De opbrengst is 15 m2 per kilogram. Zuigende/poreuze materialen kunnen invloed hebben op opbrengst. De afdamp tijd is 1-2 minuten en de open tijd maximaal 60 minuten. IMPACT II is niet brandbaar. De lijm is temperatuurbesteding +110°C en vochtbestendig na +/- 24 uur. De houdbaarheid is ca. 18 maanden.

De IMPACT II is geschikt voor het verlijmen van de volgende materialen: tapijt, ondervloer, trapneuzen, textiel, vilt, kurk, schuim, hout, multiplex, spaanplaat, MDF, HPL, fineer, polyether etc.

Weekmaker-, olie-, en bitumen houdende materialen dienen vooraf getest te worden op geschiktheid op o.a. olie en oplosmiddel houdende cleaner, verf, lak, beits kunnen de verlijming aantasten. Het is raadzaam om het te verwerken materiaal van te voren te testen op geschiktheid. Onze adviezen zijn gebaseerd op uitgebreide onderzoeken en praktijkervaringen. In verband met de grote verscheidenheid van materialen en/of omstandigheden waaronder wordt gewerkt, kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de verkregen resultaten en/of enige schade die het gevolg zou zijn van het gebruik van het product. Wij staan echter graag voor u klaar met advies.

  • 500ml Aerosol
  • 750ml Aerosol
  • 22,1 liter Canister
  • 61 liter Canister
  • 110 liter Canister
  • Andere verpakkingen zijn beschikbaar op aanvraag.
Canect Europe