Demo aanvragen

 

✓ Maatwerkverpakking

 

✓ Duurzaam

 

✓ Constante kwaliteit

Voor dakbedekking uw lijm in een drukvat bestellen

Home / Toepassingen / Dakbedekking lijm drukvat

 

Wanneer u voor uw dakbedekking lijm nodig heeft in een drukvat, bieden wij deze onder andere in de vorm van een spray aan. Canect biedt u een ruim assortiment aan dakbedekkingslijmen. EPD-lijm is erg geschikt voor dakbedekking. Met de zeer krachtige hechting zorgt deze lijm voor een permanente en ijzersterke dakverbinding We leveren lijm in de vorm van een spray in een drukvat dat geschikt is voor onder andere dakbedekking. Wilt u meer informatie over onze dakbedekkingslijm? Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies.

EPDM+

EPDM+

  ✓ Maatwerkverpakking  ✓ Duurzaam  ✓ Constante kwaliteitEPDM-lijm in een drukvat   Bent u op zoek naar een hoge kwaliteit EPDM-lijm in de vorm van spray in een drukvat? Bij Canect bent u op de goede plek. We bieden extreem sterke...

Lees meer
Skystick

Skystick

Eigen lijmproductie uit hoogwaardige grondstoffen Focus op techniek, duurzaamheid en gebruiksgemak Receptuur, verpakking en aantallen op maar voor uw verblijfSkystick   EPDM contactlijm van Canect Europe: extreem sterke contactlijm voor...

Lees meer

Vraag nu een demo aan van onze hoogwaardige dakbedekking lijm!

Heeft u interesse in onze lijm in een drukvat voor uw dakbedekking?

Demo aanvragen

Voor uw dakbedekking goede lijm als spray in een drukvat aanschaffen

Wij bieden lijm als spray in een drukvat dat geschikt is voor uw dakbedekking. Onze professionele lijm in drukvat is geschikt voor het lijmen van:

Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit dakbedekkingslijm en andere lijmen voor professioneel gebruik, dit geldt bijvoorbeeld ook voor onze interieurbouwlijm in een drukvat. Voor dakbedekking bieden we twee soorten lijm, die we in een spray leveren. Dit zijn de EPDM+-lijm en de CA52-lijm. Beide dakbedekkingslijmen hebben een opbrengst van +/- twaalf vierkante meter per kilogram en leveren we in een gebruiksvriendelijk drukvat. U vindt bij ons ook een isolatielijm om het dak volledig af te werken.

Lijmpistool
Stoffering

Plan een demo in en vind de geschikte lijm voor u

Weet u niet zeker welke lijm u moet bestellen voor uw dakbedekking? Geen probleem! Onze adviseurs geven u graag advies over lijm in een drukvat, die we als spray leveren, die geschikt is om te gebruiken voor dakbedekking. Het is ook mogelijk om advies te krijgen over onze andere lijmen, zoals spaanplaatlijm in een drukvat. U krijgt steeds advies tijdens de demonstratie van de dakbedekkingslijm, die bij u op locatie plaatsvindt. Samen met u kijken onze specialisten welke lijm het best van toepassing is voor onze uw werkzaamheden.

Plaats vandaag nog uw bestelling!

Heeft u interesse in onze lijm in een drukvat voor uw dakbedekking? Of wilt u meer informatie over onze andere contactlijmen of de EPDM-primerspray? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.00 t/m 18.00 uur op telefoonnummer +31 (0)318 701 316. Of stuur een e-mail naar info@canect.nl. Wilt u liever eerst een demo inplannen? Vul dan ons demoformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een demo van onze dakbedekkingslijm en andere producten.

EPDM-lijm drukvat
Canect Europe