Contactlijm in een drukvat

Heeft u contactlijm in een drukvat nodig voor uw werkzaamheden? Bij Canect hebben we een ruim aanbod aan kwaliteitslijmen, die we volledig zelf ontwikkelen en produceren in onze fabriek. Door onze jarenlange ervaring, de ontwikkelde technieken en formules zijn we in staat voor elk materiaal een geschikte contactlijm te creëren. Dit leidt tot contactlijm met de perfecte eigenschappen. Die specifiek bedoeld zijn voor uw gewenste toepassing. Waardoor u weer effectiever en efficiënter te werk gaat. Heeft u interesse in contactlijm in de vorm van een spray? Neem dan contact met ons op!

Interesse in onze contactlijm?

of

canect-spray-canister

Voordelen van onze contactlijm

 

Een van de grootste voordelen van onze contactlijm is dat het snel droogt en zeer goed hecht. We leveren onze contactlijm in spuitvorm. Hierbij krijgt u een drukvat met slang en spuitpistool waarmee u de contactlijm al sprayend aanbrengt op het gewenste materiaal. Het aanbrengen van contactlijm met een drukvat en pistool heeft meerdere voordelen. Zo levert een drukvat continue druk, wat zorgt voor meer gebruiksgemak bij het aanbrengen van de contactlijm. Daarnaast brengt u met een lijmpistool de contactlijm sneller, nauwkeuriger en makkelijker aan. Zeker wanneer u grote oppervlakken moet voorzien van contactlijm werkt een lijmpistool veel efficiënter.

In veel branches gebruikt men contactlijm in een drukvat

Veel bedrijven in de scheepvaart, interieurbouw, dakbedekking, isolatie, meubelstoffering en automotive maken gebruik van onze hoge kwaliteit contactlijmen in drukvat. Deze verschillende bedrijven gebruiken onze lijmen voor allerlei uiteenlopende toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan het lijmen van rubber, tapijt, hout, isolatiemateriaal, kunststoffen, karton en vele andere materialen. Na het aanbrengen van de lijm adviseren we deze eerst even te laten drogen voordat u de materialen met elkaar verbindt. Dit zorgt ervoor dat de verbinding beter hecht en steviger zal zijn. U wilt toch ook het beste resultaat?

 

Heeft u interesse in onze contactlijmen?

Heeft u interesse in onze contactlijmen in drukvat? Of wilt u meer informatie en een vrijblijvend advies van een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag. Twijfelt u nog? In dat geval is het verstandig een demo aan te vragen. Hierbij komen we bij u op locatie en gaan we samen kijken welke contactlijm het meest geschikt is voor uw specifieke situatie. Plan nu uw demoaanvraag. Heeft u nog vragen? Dan zijn we telefonisch te bereiken via +31 (0)318 701 316 of stuur een e-mail naar info@canect.nl. We hopen snel van u te horen.

 

Ook interessant:

Drukvat lijm spray | Isolatielijm drukvat | Pistoolextensie lijm