Hittebestendige lijm in een drukvat

Bent u op zoek naar een hittebestendige lijm in een drukvat? Canect biedt een groot assortiment hittebestendige lijm aan. Het gebruik van de juiste lijm is van essentieel belang, omdat elke lijm zijn specifieke werking heeft. U gebruikt een hittebestendige lijm voor onder andere het verlijmen of kitten van bijvoorbeeld kieren en naden van uw camper, boot of auto. Deze moeten allemaal hittebestendig zijn, omdat ze worden blootgesteld aan hoge temperaturen. De hittebestendige lijm wordt geleverd in spuitvorm met een drukvat, slang en lijmpistool. Het voordeel van deze lijm is dat hij niet brandbaar is, nauwkeurig is, niet nevelt en een constante druk geeft.

Interesse in onze hittebestendige lijm?

of

canect-spray-canister

Waarom u kiest voor onze hittebestendige lijm in drukvat

 

Waarom kiezen voor onze hittebestendige lijm in drukvat? Ons team houdt zich volop bezig met het verbeteren en ontwikkelen van de beste lijm voor u als klant. Als bedrijf streven we niet alleen naar de beste kwaliteit, maar kijken we ook om naar mens en milieu. We weten daar als bedrijf op in te spelen door onze verantwoordelijkheid te nemen. Zo hebben we onze eigen fabriek in Engeland en richten we de aandacht op duurzaamheid, gebruiksgemak en ontwikkeling. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze verpakkingen recyclebaar zijn en bevat onze lijm zo min mogelijk oplosmiddelen. Zo kiest u niet alleen voor kwaliteit, maar draagt u ook bij aan een beter milieu! 

Hebben we u overtuigd?

Bent u inmiddels overtuigd van onze hittebestendige lijm in drukvat? Neem dan contact met ons op via +31 (0)318 701 316. Wilt u liever een demonstratie, zodat we samen kijken naar een gepaste lijm? Vul dan het demoformulier op onze website in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Ook stelt u uw vraag gemakkelijk via ons contactformulier.


Anderen bekeken ook:

Professionele spuitlijm drukvat | Multiplexlijm drukvat | Meubelstoffering lijm spray