Interieurbouwlijm in een drukvat

Wilt u een passende interieurbouwlijm in een drukvat? We voorzien professionals wereldwijd van de beste interieurbouwlijmen. In ons assortiment hebben we voor iedere toepassing de juiste interieurbouwlijm met elk een eigen karakter. We begrijpen als expert namelijk hoe belangrijk de juiste lijm is voor de kwaliteit van interieurbouw. Vanuit onze eigen ervaring weten we dan ook voor al onze vakmensen de juiste oplossing te bieden. Onze interieurbouwlijm in drukvat is onder andere te gebruiken voor fineer, hoogglans, HPL, kantenband, MDF, multiplex en spaanplaat. Meer informatie? Vul ons contactformulier in en we nemen snel contact met u op.

Interesse in onze interieurbouwlijm?

of

canect-spray-canister

Waarom u kiest voor onze interieurbouwlijm in een drukvat

 

Waarom u kiest voor een interieurbouwlijm in een drukvat van Canect? We staan bekend om onze innovatieve techniek en kwaliteit. Dit doen we door voortdurend bezig te zijn met de ontwikkeling van de juiste formules voor interieurbouwlijmen. Het fabriceren van de lijm doen we in onze fabriek in Engeland. We houden het productieproces graag in eigen hand om onze klanten continue kwaliteit te garanderen. Klanttevredenheid staat voor ons dan ook bovenaan. Daarnaast is de productieketen kort, waardoor we het milieu zo min mogelijk proberen te belasten. De drukvaten waarin we onze interieurbouwlijm leveren zijn daarnaast ook recyclebaar. Hiermee hopen we u als klant en het milieu te helpen en bij te dragen aan een beter klimaat.

Heeft u een passend advies nodig?

 

Heeft u een passend advies nodig over de juiste interieurbouwlijm in drukvat? Dat is geen enkel probleem. We helpen u als ervaren professionals graag uw producten te verbeteren. Vul ons contactformulier in en we nemen contact met u op. Wilt u liever een demonstratie op locatie? Ook dat is een optie. We komen graag bij u langs om de kwaliteit van ons product te laten zien. Laat uw gegevens achter in ons demoformulier en we plannen een afspraak in. Wilt u ons telefonisch spreken? Bel ons op +31 (0)318 701 316 of stuur een e-mail naar info@canect.nl. Laten we samenwerken aan de beste producten.

 

Bekijk ook eens:

Fineerlijm drukvat | Canisterlijm spray | Drukvat lijm spray