Kantenbandlijm in een drukvat

We hebben ruime ervaring op het gebied van contactlijmen. Zo hebben we onze eigen laboratorium en fabriek, waar we ons bezighouden met de ontwikkeling en productie van hoge kwaliteit lijmen. Hierbij streven we ernaar onze sprays van kantenbandlijm en overige contactlijmen continu te verbeteren. We houden daarbij rekening met de techniek en het gebruiksgemak. Als specialist in het vak voorzien we u namelijk graag van de beste kantenbandlijm op de markt. Benieuwd naar onze producten of diensten? Kijk op onze webshop of neem contact met ons op.

Interesse in onze kantenbandlijm?

of

canect-spray-canister

De beste kantenbandlijm in een uniek drukvat

 

Zoals u wellicht weet, is het aanbrengen van een kantenband een erg secuur werkje. Wanneer u slechts een enkele kantenband moet aanbrengen, is het waarschijnlijk niet zo’n probleem. Maar als u een groter project heeft, beschikt u natuurlijk graag over de juiste kwaliteitsmaterialen. We voorzien u in dat geval graag van een vrijblijvend advies. Een kantenbandlijm in een drukvat is hierbij een goede oplossing. Wanneer u kiest voor een kantenbandlijm als spray met drukvat, leveren we u deze met slang en lijmpistool. Het grote voordeel hierbij is dat deze spray niet nevelt en u veel makkelijker te werk gaat.

Heeft u speciale wensen of voorkeuren?

Heeft u speciale wensen of voorkeuren? Of bent u op zoek naar een professioneel advies voor uw projecten? Bij Canect staan we voor u klaar. We verzorgen ook demo’s bij u op locatie. Deze demo’s vraagt u makkelijk aan via ons aanvraagformulier. Bij deze demo’s gaan we samen kijken wat voor uw bedrijf of toepassing de beste lijmsoort is. Overweegt u daarna om drukvaten met kantenbandlijm bij ons te bestellen? Dan bent u altijd verzekerd van de juiste kantenbandlijm.

 

Kwaliteit en service

Bij Canect bent u verzekerd van drukvaten met de beste kwaliteit kantenbandlijm. Daarnaast vinden we service naar onze klanten erg belangrijk. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn gegaan, of bent u niet tevreden? Laat het ons dan direct weten. We staan voor u klaar en denken graag met u mee. Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een van onze producten? Neem dan contact met ons op via +31 (0)318 701 316 of door een e-mail te sturen naar info@canect.nl.

 

Ook interessant:

Fineerlijm drukvat | Canisterlijm spray | Drukvat lijm spray