Spaanplaatlijm in een drukvat

Wilt u spaanplaatlijm in een drukvat? Bij Canect regelen we het voor u. Bent u bezig met een project en gebruikt u voor de afwerking spaanplaat? Dan is een goede spaanplaatlijm in een drukvat haast onmisbaar. Dit biedt u meer gebruiksgemak en gaat bovendien een stuk sneller. Lijm nu makkelijk uw spaanplaten vast zonder dat u extra benodigdheden hoeft te gebruiken. Onze spaanplaatlijm in een spray is volledig in ons eigen laboratorium en fabriek ontwikkeld en geproduceerd. Hierbij maken we uitsluitend gebruik van hoge kwaliteit grondstoffen. Daarnaast streven we ernaar onze lijmen continu te verbeteren. Wilt u meer weten over onze lijmen? Neem dan contact met ons op.

Interesse in onze spaanplaatlijm?

of

canect-spray-canister

Een betrouwbare leverancier voor uw spaanplaatlijm in een drukvat

We zijn uw betrouwbare leverancier voor uw drukvaten met spaanplaatlijm. Heeft uw specifieke voorkeuren of wensen? Of heeft u interesse in het afnemen van een grote bestelling voor uw bedrijf? Laat het ons weten, we denken graag met u mee en voorzien u van een professioneel advies. Het is bij ons namelijk ook mogelijk om de verpakkingen en aantallen voor uw bedrijf op maat te maken. Wilt u hier meer over weten? We staan voor u klaar

Heeft u interesse in een demo op locatie?

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? We voorzien u graag van een vrijblijvend advies. Heeft u interesse in onze spaanplaatlijm spray of een van onze andere contactlijmen? Dan biedt onze demoaanvraag bij u op locatie een goede uitkomst. Dan vertellen we u alles over onze spaanplaatlijm en andere contactlijmen in een drukvat. Daarnaast gaan we samen met u kijken naar de beste oplossing voor uw specifieke situatie of project. Neem gerust contact met ons op of vul ons aanvraagformulier in. Onze medewerkers helpen u graag.

 

We staan voor u klaar

Spaanplaatlijm in een drukvat bestelt u bij Canect in Veenendaal. We zijn gespecialiseerd in contactlijmen en staan bekend om onze uitgebreide service. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via +31 (0)318 701 316 of vul ons aanvraagformulier in. Wilt u liever een e-mail sturen? Doe dit dan naar info@canect.nl. We beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

 

Anderen bekeken ook:

Hittebestendige lijm drukvat | Multiplexlijm drukvat | Isolatielijm drukvat