Meubellijm in een drukvat

Heeft u een meubellijm in een drukvat nodig voor uw meubelstoffering? Die oude stoel weer nieuw leven inblazen met mooie bekleding? Of heeft u een opdracht binnengesleept voor het stofferen van een bank? Meubelstoffering is vakwerk. Kies daarom voor onze ijzersterke industriële meubellijm. Onze lijm is ontwikkeld met een extreme hechting, zodat u snel en krachtig materialen aan elkaar verlijmt. Zo levert u kwaliteit aan uw klant of gaat uw stoel weer jaren mee. Heeft u geen idee welke meubellijm in drukvat u moet kiezen voor uw klus? Bekijk onze website of vraag geheel vrijblijvend een advies op maat aan. We komen ook graag bij u langs voor een demonstratie.

Interesse in onze meubellijm?

of

canect-spray-canister

Onze meubellijm in een drukvat

 

We bieden verschillende varianten van meubellijm in een drukvat aan. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Canect helpt u graag de juiste meubellijm in drukvat te kiezen. Zo biedt ons assortiment zeven verschillende lijmen aan die geschikt zijn voor meubelstoffering. We lichten ze hieronder kort toe. Onze meubellijm is in spuitvorm en zit in een drukvat. Veel van onze vaten zijn daarnaast recyclebaar. Zo proberen we als bedrijf zo duurzaam mogelijk te produceren.

 

  • Upholstery: de contactlijm die snel droogt, kleverig is en een hoge hechtwaarde heeft. De meubellijm wordt in een drukvat geleverd.
  • Impact NCS: een industriële lijm die een hoge temperatuurstabiliteit heeft, waterbestendig is en geschikt is voor het verlijmen van ondergronden.
  • Impact BIO: conform VOC en milieuvriendelijk, grote hechtsterkte, hoge vierkantemeterdekking, waterafstotend en is niet brandbaar.
  • BIO Gecko: milieuvriendelijk, voldoet aan de VOC-richtlijnen, hoge hechtsterkte en vierkantemeterdekking en is brandbestendig.
  • Gecko+: waterdichte en permanente hechting, de verbeterde formule van Gecko, geschikt voor onder andere vinyl en rubber, geeft weinig geur af en is ontworpen met weinig oplosmiddelen.
  • Gecko: een breed inzetbare industriële lijm die is ontworpen om de flexibiliteit te behouden, geschikt voor onder andere leer, kunststof, rubber, hout, MDF en spaanplaat.
  • CA36: heeft een hoog vast stofgehalte (44%), een temperatuurbestendigheid tot +120 graden, waterafstotend en vochtbestendig en is gelijkmatig en snel te verlijmen.

Een passende lijm gevonden?

 

Heeft u een passende meubellijm in drukvat gevonden, of heeft u vragen over ons? Laat het ons weten. We streven ernaar al onze klanten wereldwijd te voorzien van de beste kwaliteit contactlijmen. Hierin is onze service van groot belang. Wacht niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan of neem contact met ons op via +31 (0)318 701 316. Ook mag u uw vraag stellen via info@canect.nl. We hopen u snel te voorzien van de beste lijm.

 

Ook interessant:

Meubelstoffering lijm spray | Projectstoffering lijm drukvat | Kantenbandlijm drukvat