TPO-lijm in drukvat voor een ijzersterke dakbedekking

Bent u op zoek naar een sterke TPO-lijm in drukvat voor uw dakbedekking? Canect heeft alle professionele lijmen in huis. Wereldwijd gebruiken veel dakdekkers onze contactlijmen. De TPO-lijm spray in drukvat is populair voor dakbedekking omdat het een extreem hechtende werking heeft en temperatuurbestendig is. De TPO-lijm in drukvat is speciaal ontworpen om materialen op het dak te laten kleven. We leveren onze lijm in een drukvat. Hierdoor heeft u geen extra attributen nodig en is de lijm meteen te gebruiken. Ideaal toch? Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk op onze website.

Interesse in onze TPO-lijm?

of

canect-spray-canister

Waarvoor gebruikt u TPO-lijm in drukvat?

 

De TPO-lijm in drukvat is voor verschillende materialen te gebruiken. Zo is de lijm een ideale oplossing voor rubbertoepassingen, EPDM-folie, multiplex, spaanplaat, beton en verschillende gecacheerde isolatieplaten. Bij ons is het ook mogelijk om de TPO-lijm spray te laten personaliseren. Dit houdt in dat we uw gewenste lijm volledig volgens uw wensen en behoeften samenstellen. Wilt u uw eigen logo op de verpakkingen? Geen probleem! Bespreek de mogelijkheden met onze adviseurs. Heeft u nog geen passend logo? Laat dan ook uw logo door ons ontwerpen. Daarnaast proberen we met onze recyclebare drukvaten op een duurzame manier te ondernemen en ons steentje bij te dragen aan het milieu.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van TPO-lijm in een drukvat? Of wilt u misschien meer weten over het personaliseren van uw logo op de verpakkingen? Onze specialisten staan voor u klaar en sparren graag met u over de mogelijkheden. Heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@canect.nl. Of neem telefonisch contact met ons via +31 (0)318 701 316. Laten we samen kijken naar uw wensen en behoeften. Wilt u liever het contactformulier invullen? Onze medewerkers beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

 

Ook interessant:

Professionele spuitlijm drukvat | Hittebestendige lijm drukvat | EPS-lijm spray