EPS-lijm als spray

Bent u op zoek naar een kwalitatieve en sterke EPS-lijm spray? Bij Canect bieden we een breed scala aan hoogwaardige contactlijmen. Deze lijmen ontwikkelen en produceren we in onze fabriek in Engeland. Bij Canect hebben we dus het hele productieproces in eigen beheer. Hierbij maken we gebruik van de beste kwaliteit grondstoffen. Een van de contactlijmen die hieruit voortkomt, is onze EPS-lijm spray. Deze lijm wordt voornamelijk gebruikt bij isolatieplaten, zoals PUR, PIR, EPS, XPS enzovoorts. Daarnaast is de lijm ook geschikt voor vele andere isolatieprojecten. Interesse in onze EPS-lijm spray? Neem dan contact met ons op! We voorzien u graag van meer informatie.

Interesse in onze EPS-lijm?

of

canect-spray-canister

Wij zijn uw leverancier voor EPS-lijm in de vorm van een spray

 

Werkt u in de isolatiematerialen, of bent u hier met uw bedrijf in werkzaam? Dan komt u dagelijks in aanraking met het bevestigen en lijmen van deze materialen. Hierbij is een sterke en kwalitatief goede lijm zeer belangrijk. Bij Canect bent u op de juiste plek. We zijn gespecialiseerd in contactlijmen en ontwikkelde hiervoor een sterke EPS-lijm spray. Deze EPS-lijm spray is beschikbaar in zowel grote als kleine oplages. We leveren onze lijm in unieke drukvaten voorzien van slang en lijmpistool. Geniet nu ook van de voordelen van een nauwkeurige, snelle en effectieve manier van werken met onze EPS-lijm spray. Waar wacht u nog op?

We staan voor u klaar

 

Bent u benieuwd naar onze EPS-lijm spray? Of wilt u hierover meer informatie? Onze adviseurs staan voor u klaar. Ook is het mogelijk om een demo bij u op locatie aan te vragen. Hierbij gaan we samen kijken welke samenstelling het beste bij uw werkzaamheden past. Heeft u vragen over een van onze producten of diensten? Mail uw vragen dan naar info@canect.nl of neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)318 701 316. Onze medewerkers beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

 

Bekijk ook eens:

MDF-lijm drukvat | TPO-lijm drukvat | HPL-lijm drukvat