Demo aanvragen

 

✓ Maatwerkverpakking

 

✓ Duurzaam

 

✓ Constante kwaliteit

Een pistoolextensie voor lijm

CA36
Home / Pistool met extensie

 

Bent u voor uw werkzaamheden op zoek naar een pistoolextensie voor uw lijm? Canect is leverancier voor uw contactlijm en toebehoren. Van contactlijmen in kleine oplages tot pallets met drukvaten. Ook vindt u binnen ons assortiment diverse accessoire met ruime mogelijkheden. Voor het gebruiksvriendelijker maken van uw werkzaamheden, gebruikt u een pistoolextensie met lijm.

Meer comfort met onze pistoolextensie voor lijm

Bij Canect streven we continu naar verbetering van onze producten en diensten en willen we vooruitstrevend zijn. We optimaliseren onze technieken, garanderen hoge kwaliteit en verhogen gebruiksgemak. Ook geven wij professioneel lijmadvies. Een pistoolextensie is ideaal wanneer u lijm wikt gebruiken voor grote oppervlakken of plekken die moeilijk te bereiken zijn. De totale afmeting van de pistoolextensie is 60 centimeter. Met onze pistoolextensie was het aanbrengen van lijm nog nooit zo gemakkelijk.

Geen specificaties beschikbaar voor dit product

Geen uitgebreide omschrijving beschikbaar voor dit product

Geen (verschilllende) maten bekend voor dit product

Verschillende soorten kwaliteitsmaterialen

Om optimaal te profiteren van de kwaliteit en het gebruiksgemak van onze producten, adviseren we u om ook eens naar onze overige producten te kijken, zoals onze contactlijm in een drukvat. Want zeg nu zelf, hoe fijn is het om te werken met een spuitlijm die niet nevelt, direct hecht en onder een constante druk aan te brengen is. Dit zorgt uiteindelijk voor een optimaal en rotsvast resultaat en tevreden klanten.

Kom bij ons langs en vereenvoudig het proces met onze producten

Heeft u interesse in een pistoolextensie voor het spuiten van uw lijm? Of wilt u graag meer informatie? Vraag een demo aan. Onze specialisten komen dan bij u op locatie en samen gaan we op zoek naar de beste oplossingen voor uw situatie. Ideaal, want zo bent u altijd voorzien van de beste kwaliteitsmaterialen, zoals een drukvatslang. We zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)318 701 316 of stuur een e-mail naar info@canect.nl. We helpen u graag.

Canect Europe